Nikola Boljanović najbolji sportista, ŽKK 'Leotar' najbolji sportski kolektiv | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nikola Boljanović najbolji sportista, ŽKK 'Leotar' najbolji sportski kolektiv

Izvor: radio trebinje | Datum:26.02.2019.

Džudista „Leotara“ Nikola Boljanović najbolji je sportista Trebinja u 2018. godini, odluka je žirija koji su činili sportski radnici, a u okviru manifestacije Izbor najboljeg sportiste i sportskog kolektiva Trebinja u 2018. godini koju su zajednički organizovali Javna ustanova Trebinjesport i Glas Trebinja.

Drugo mjesto pripalo je Mariji Kešeljević iz Ženskog košarkaškog kluba „Leotar 03“, a treće Vanji Spaić iz Atletskog kluba „Leotar“.

Odlukom žirija kojim je predsjedavala Vesna Tomić, najbolji sportski kolektiv je Ženski košarkaški klub „Leotar 03“, drugo mjesto pripalo je Džudo klubu „Leotar“, a treće Muškom rukometnom klubu „Leotar“.

Žiri je dodijelio priznanja za perspektivne sportiste, posthumna priznanja, nagradu za najboljeg novinara, te niz drugih nagrada.

Obraćajući se okupljenim sportistima i sportskim radnicima, u do posljednjeg mjesta ispunjenom Kulturnom centru Trebinje, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić izrazio je nadu da će sportisti i u narednim godinama pronositi slavu trebinjskog sporta te da će grad, nastojati, u granicama svojih mogućnosti da im pomogne.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: