Tri Trebinjaca u seniorskoj džudo reprezentaciji BiH | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Tri Trebinjaca u seniorskoj džudo reprezentaciji BiH

Izvor: herceg tv | Datum:04.03.2019.

Na Prvenstvu Bosne i Hercegovine za seniore u džudou  na kome je nastupilo više od četrdeset džudo ekipa iz cijele BiH, a trebinjski džudisti su ponovo imali odličan nastup.


U kategoriji do -60 kg iako tek junior, Igor Đurica superiorno je osvojio prvo mjesto pobjedivši sve svoje protivnike iponom.
U kategoriji do -73 kg prošlogidišnji prvak BiH Nikola Boljanović u finalnoj borbi je, kako kažu iz džudo kluba Leotar, nevjerovatnim sudijskim odlukama oštećen i osvojio je drugo mjesto.
U kategoriji do -81 kg Božidar Vučurević, koji je takođe prva godina juniora, imao je odličan nastup i osvojio drugo mjesto, a zlatna medalja izmakla mu je u produžetku borbe.
"U ukupnom plasmanu za muškarce Džudo klub "Leotar" zauzeo je 3. mjesto, iako je malo nedostajalo da budemo najbolja muška ekipa u BiH. Ako uzmemo u obzir činjenicu da u muškoj konkurenciji ima 7 kategorija, a džudisti leotara su radili 3 finala, to dovoljno govori o kvalitetu rada u ovom klubu", kažu iz ovog kluba, te dodaju da je ovaj podmlađeni tim svojim nastupom i velikim rezultatima pokazao je da njihovo vrijeme tek dolazi.
Igor Đurica, Nikola Boljanović i Božidar Vučurević nastupiće na Balkanskom prvenstvu za seniore koje se održava 30. marta u Albaniji.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: