Nove medalje za najmlađe članove AK 'Trebinje' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nove medalje za najmlađe članove AK 'Trebinje'

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:09.03.2019.

Na Dvoranskom prvenstvu BiH u atletici za cicibane/ke, mlade pionire/ke i starije pionire/ke koje se u Zenici održava danas i sutra, mladi atletičari AK "Trebinje" već prvog dana ostvarili su zapažen uspjeh.


Naime, među 230 atletičara iz 17 klubova najmlađi članovi kluba takmičili su se u dvije discipline: 60m sprint i 60m prepone. Atletičari AK "Trebinje" osvojili su 3 medalje - jednu srebrnu i dvije bronzane.


Marko Šuković osvojio je srebro u trci 60m prepone za 2004/5 godište. Jelena Šaraba okitila se bronzom na 60m sprint (2006/7), dok je Sara Žulović bronzanu medalju osvojila na 60m u trci za cicibanke rođene 2008.godine i mlađe.


"I ostali takmičari našeg kluba -  Lana Lojović, Sara Tomić, Kristina Grujičić i Mirko Ignjatić, imali su uspješan nastup, jer su bukvalno svi oborili lične rekorde i ostvarili odlične rezultate. Uspjeh je veći obzirom da je ovo prvi javni nastup naših atletičara u ovoj sezoni, te da discipline u kojima su se takmičili nisu njihove osnovne discipline.", ponosno ističu iz AK "Trebinje".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: