Berkovići: Jedan od najboljih rezultata džudista | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Berkovići: Jedan od najboljih rezultata džudista

Izvor: Opština Berkovići | Foto: Opština Berkovići | Datum:18.03.2019.

Proteklog vikenda u Prijedoru je održano Prvenstvo Republike Srpske u džudou za uzrasne kategorije kadeti i kadetkinje i mladi pioniri i pionirke.

Džudo klub „Berkovići“ je na ovom prvenstvu nastupio sa svojih osam takmičara koji su ostvarili izuzetan rezultat, jedan od najboljih od osnivanja kluba, osvojivši ukupno četiri medalje od kojih tri zlatne i jednu bronzanu.

Prva mjesta i zlatne medalje u konkurenciji kadetkinja i kadeta osvojili su: Jelena Bjelica, Marija Šukić i Milan Dobranić, te stekli naslov prvaka Republike Srpske, a time i plasman na Prvenstvo BiH koje će se održati u Bihaću u subotu 23.03.2019.godine.

U konkurenciji mlađih pionira treće mjesto i bronzanu medalju osvojio je Ognjen Đurica i tako ostvario plasman na prvenstvu BiH.

Zbog postignutih izuzetnih rezultata na ovom prevenstvu kadetkinje  džudo kluba Berkovići su u ukupnom plasmanu osvojile drugo mjesto dok je Marija Šukić proglašena za najuspješniju kadetkinju ovog prevenstva za što je dobila pobjednički pehar.

Ovom prilikom su takmičari džudo kluba Berkovići na djelu pokazali da su vrijedni svakog poštovanja te da njihovi sportksi rezultati,sportski duh i ukupno ponašanje značajno doprinose ugledu naše lokalne zajednice.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: