Leotar savladao Vogošću u utakmici posvećenoj maloj Marini | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotar savladao Vogošću u utakmici posvećenoj maloj Marini

Izvor: RADIO TREBINJE | Foto: TREBINJE LIVE | Datum:25.03.2019.

Sinošnja utakmica bila je humanitarnog karaktera, a sav prihod od ulaznica, gdje je prikupljeno 1.500 KM, biće uplaćen za liječenje naše sugrađanke Marine Vujinović.

Rukometaši Leotara savladali su sinoć u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ ekipu Vogošće rezultatom 30:22 (13:11), u utakmici  20. kola Premijer lige BiH.

Ovo je deseta pobjeda Trebinjaca pred 400 domaćih navijača, koji su uživali je u odličnoj igri obje ekipe.

Kod pobjednika najbolji su bili golman Radović sa petnaest odbrana, Milićević sa osam i Glendža sa sedam pogodaka, a kod gostiju Stojanović je postigao šest golova.

Trener Leotara Darko Tavrić čestitao je svojim momcima koji su odradili sve ono što je tražio od njih.

Večeras je bilo nešto što ja želim da izvučem iz ekipe, a to je odbrana. Sve nam polazi za rukom,  napad, hemija u ekipi, zajedništvo i sve ono što treba da ima jedna prava ekipa. Nije lako doći do toga, ali mislim da polako to ostvarujemo“, zaključio je Tavrić.

U narednom kolu Trebinjci gostuju u Mostaru kod ekipe Zrinjskog.

Utakmica je bila humanitarnog karaktera, a sav prihod od ulaznica, gdje je prikupljeno 1.500 KM, biće uplaćen za liječenje naše sugrađanke Marine Vujinović. Nakon utakmice maloj Marini poklonjen je i dres Leotara.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: