Nevesinje dočekalo evropske šampione (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinje dočekalo evropske šampione (FOTO)

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:31.08.2015.

Nevesinjci su danas na centralnom gradskom trgu dočekali evropskog šampiona u kik boksu Dejana Dragovića, vicešampiona Novicu Terzića i trenere Momira Brenja i Neđa Bratića, koji su se vratili sa Evropskog prvenstva za juniore i seniore održanog prethodne sedmice u San Sebastijanu, u Španiji.

U ime rukovodstva KBK „Velež“ prisutnima se obratio sekretar kluba Brano Grahovac. Čestitajući evropskom šampionu Dejanu Dragoviću i vicešampionu Novici Terziću on je naglasio da je pred njima i velika obaveza da se okite medaljama i na Svjetskom prvenstvu u kik boksu, koje se u oktobru održava u Beogradu.

Nevesinjskim šampionima čestitao je i predsjednik Skupštine Opštine Nevesinje Jovan Vasiljević poručivši im da je njihov uspjeh sjajniji od svake medalje.

-          Vaš dugogodišnji rad dao je rezultate koje Nevesinje i Republika Srpska moraju prepoznati i pružiti vam podršku da i dalje radite i nižete nove uspjehe, istakao je Vasiljević.

Jednako je značajan ovaj prijem koji ste nam priredili kao i medalje koje smo osvojili, rekao je trener šampiona Momir Brenjo.

Evropski šampion Dejan Dragović istakao je da mu je bila velika čast što je predstavljao Nevesinje na tako velikoj evropskoj sportskoj smotri i zahvalio se sugrađanima na srdačnom dočeku. - Nadam se da ću opravdati vaše povjerenje i sa Svjetskog prvenstva vratiti se sa još jednom medaljom - rekao je Dragović.

 

Fotoreporteri:

SLAVENKA GOLIJANIN

VERICA ČUPKOVIĆ


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: