Praznik rukometa: TREBINJCI VEČERAS PROTIV LIDERA traže put do plej-ofa | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Praznik rukometa: TREBINJCI VEČERAS PROTIV LIDERA traže put do plej-ofa

Izvor: Radio Trebinje | Datum:06.04.2019.

Rukomet je u Trebinju ponovo u modi. Ovim riječima možemo najaviti večerašnju utakmicu 22. kola Premijer lige BiH u rukometu u kome se „Leotar“ sastaje sa ekipom „Gračanice“.

Oba rivala, domaćin koji u meč ulazi sa četvrte a gost sa liderske pozicije, iz ovog meča očekuju mnogo. Leotar će eventualnom pobjedom doći u poprilično izglednu situaciju da se takmiči u plej ofu.

„Razmišljamo od utakmice do utakmice. Svjesni smo da nam ovaj duel mnogo znači. Svjesni smo da je plej of, ukoliko pobijedimo, veoma blizu. Gračanicu itekako respektujemo ali daćemo sve od sebe da pobijedimo. Ubijeđen sam da to možemo“, rekao je gostujući u programu Radio Trebinja Radovan Uljarević, prvotimac „Leotara“.

Sa druge strane, „Gračanica“ koja je na krilima odličnih igara, spremna je da večeras u Trebinju ide na pobjedu. Na zvaničnom fejsbuk nalogu, ekipa „Gračanice“ poručuje: „Trebinjci  su naš susret najavili  kao utakmicu sezone. Njih pobjeda približava učešću u plej ofu, a nas pozitivan rezultat ostavlja na liderskoj poziciji. Spremni i dobro raspoloženi krećemo put Trebinja. Svjesni da nas čeka odličan protivnik i težak ispit, obećavamo da ćemo dati sve od sebe, a večeras neka pobijedi bolji“.


Njih će sa tribina, kako je najavljeno, bodriti i pedesetak navijača koji će doputovati u Trebinje.

Derbi koji je Trebinje dugo čekao, počinje u 20 časova, u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: