Sutjeska – Leotar 2:1 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Sutjeska – Leotar 2:1

Izvor: Foča 24 info | Foto: Foča 24 info | Datum:05.09.2015.

leo3-600x350

Sutjeska je slavila u hercegovačkom derbiju. Fočacima je pripalo prvo poluvrijeme. Domaći tim je stigao do vođstva u 9. minutu. Rašević je šutirao sa desetak metara, golman gostiju Kolak nakratko odbio loptu na koju je natrčao Nikola Danilović i smjestio je u mrežu gostiju iz Trebinja.

Sutjeska je udvostručila prednost u 27. minutu. Guzina je na desnoj starani pronašao Raševića, koji je ušao u kazneni prostor gostiju i iskosa poslao loptu u mrežu Leotara. Gosti su najbolju priliku da smanje rezultat propustili u 32. minutu kada je Šešelj izbio sam pred gol Sutjeske, ali se odličnom intervencijom istakao domaći golman Petrović.

Leo-600x350

Drugo poluvrijeme počelo je nešto agresivnijom igrom gostiju i nakon što su dobre prilike propustili Srđan Andrić u 48, potom Savo Andrić u 52, pa Ratković u 54, Leotar je uspio da smanji vođstvo Sutjeske u 67. minutu. Rezervista Janjić je sa desne strane u šesnaestercu domaćeg tima pronašao Medana, koji je sam neometan sa pet-šest metara pogodio mrežu Sutjeske.

I kada se očekivalo da će gosti napraviti pritisak, trener domaćeg tima je u igru uveo Vladana Danilovića i Njeguša, koji su unijeli dosta živosti u igru Fočaka. Ovaj dvojac je napravio dobru priliku u 70. minutu, međutim Danilović je bio neprecizan, kao i u 78. minutu kada mu je šut odbranio Kolak. U 80. minutu udarac Njeguša nakon asistencije Guzine je ponovo odbranio Kolak.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: