Bileća: Održan prijem za odbojkašice i košarkaše | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Bileća: Održan prijem za odbojkašice i košarkaše

Izvor: Opština Bileća | Datum:09.05.2019.

Bilećki sportisti i ove godine postižu odlične rezultate na svim terenima-juniorke i kadetkinje „Hercegovca“ vicešampionke su Republike Srpske, košarkaši „Hea“ prvaci su Druge lige RS.

Predsjednik OK“Hercegovac“ Borisav Vukoje izrazio je zahvalnost zbog današnjeg prijema, kao i za podršku Opštine u organizaciji turnira koji su održani u Bileći.

 „Naše odbojkašice imaju kontinuitet postizanja dobrih rezultata. Ocjenio bih ovu sezonu kao veoma uspješnu, mnogo bolju nego što smo očekivali da će biti. Zahvalio bih i roditeljima koji uočavaju da je odbojka pravi sport za razvoj ovih djevojaka.“, rekao je Vukoje.

Košarkaši „Hea“ od naredne sezone takmičiće se u Prvoj ligi Republike Srpske.

 „Uputio bih izvinjenje u ime košarkaša koji zbog poslovnih obaveza nisu mogli doći. Zahvalan sam predstavnicima Opštine koji su nas pozvali, ali i ovim momcima koji se na lijep  način odnose prema našem klubu. Vodili su veliku borbu da vrate klub tamo gdje i pripada.“, rekao je  predsjednik KK „Heo“ Andrija Vujović.

Da su najveći ambasadori Bileće upravo  naši sportisti potvrdili su i ovi mladi ljudi koji su danas razgovarali sa menadžerom Opštine Mihajlom Vujovićem, stručnim saradnikom za sport, fizičku kulturu i omladinu, nekadašnjim kapitenom „Hercegovca“ Draganom Vujovićem i samostalnim stručnim saradnikom za pitanja mladih  Miroslavom Sudžumom.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: