Bileća: Pioniri 'Hercegovca' prvaci Omladinske lige RS | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Bileća: Pioniri 'Hercegovca' prvaci Omladinske lige RS

Izvor: Opština Bileća | Datum:14.05.2019.

Pioniri Fudbalskog kluba Hercegovac osvojili su titulu prvaka Omladinske lige Republike Srpske – grupa Jug tako što su u  13. kolu savladali  ekipu trebinjskog Leotara 6:0 (6:0).
 

Pioniri Hercegovca nastavili su dominaciju u ovom takmičenju i treću godinu zaredom zadržali trofej u Bileći . U hercegovačkom derbiju  lakše od očekivanog savladali su Leotar na domaćem terenu. Strijelci za Bilećane bili su: Veljko Janjić (3), Uroš Puhalo, Marko Vujović i Ognjen Milidragović.

„ Ponosan sam na svoje igrače koji su odbranili titulu i  tako nastavili kontinuitet dobrih igara. U trinaest odigranih kola ostvarili smo jedanaest pobjeda i dva remija i tako dva kola prije kraja prvenstvta zasluženo stigli do titule prvaka hercegovačke regije. Ovdje nećemo stati jer nas očekuje završnica tako da ćemo  nastaviti vrijedno i predano da treniramo“, istakao je trener Fudbalskog kluba Hercegovac Božo Rogač.

Osvajanjem šampionske titule pioniri Hercegovca ostvarili su plasman na završni turnir za prvaka Republike Srpske.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: