Šegrt više nije trener KK Leotar | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Šegrt više nije trener KK Leotar

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:29.05.2019.

Dražen Šegrt od juče, na lični zahtjev, nije trener Košarkaškog kluba Leotar, a ovu dužnost, u narednom periodu obavljaće Miro Vukoje.

Aleksandar Vujić predsjednik Košarkaškog kluba Leotar je istakao za RT da u klubu vlada apsolutno jedinstvo i sa novom energijom kreće se u pripreme za naredni šampionat.

„Zbog izjava i pojedinih pogrešnih interpretacija, moram da kažem da u klubu vlada apsolutno jedinstvo i međusobno povjerenje. Dražen Šegrt je čovjek koji je bio svima nama najveći oslonac i osjećali smo obavezu da rad i aktivnosti planiramo po njegovim idejama. Obavili smo i nekoliko razgovora i Dražen je izrazio želju da  stvari u klubu možemo posložiti na način da on u narednom periodu bude menadžer kluba, a da dužnost trenera obavlja Miro Vukoje. Stručni štab ostaje isti, a Dražen će u narednoj sezoni imati i više obaveza i biće prva adresa kojoj će se uprava u narednom periodu obraćati“, rekao je Vujić.

Dražen Šegrt, od juče menadžer kluba, kratko je izjavio da se u klubu praktično ništa ne mijenja. “Nemamo se kome i za bilo šta pravdati. Ovo je normalna reorganizacija kluba i sklapaju se kockice za još bolji rad. Nisam sklonjen iz kluba i na moj zahtjev razriješen sam sa dužnosti koja mi je, da podvučem bila ponuđena. Svi zajedno radićemo na daljem unapređenju rada u klubu”, kaže Šegrt.

Šegrt je u Leotar došao 2017. godine i uspio je da klub vrati u najviši rang tamičenja – Premijer ligu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: