Džudisti 'Leotara' uspješni na Balkanskom šampionatu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Džudisti 'Leotara' uspješni na Balkanskom šampionatu

Izvor: Herceg tv | Datum:09.06.2019.

Džudisti Leotara juče su nastupili na Balkanskom šampionatu za juniore u Zvorniku i na Međunarodnom "Champion kupu" u Vogošći gdje su ostvarili odlične rezultate.

U Zvorniku se Božidar Vučurević okitio titulom vicešampiona Balkana u kategoriji do -81kg, dok se srebrnom medaljom okitio Igor Đurica u kategoriji do 66 kg. Na Balkanskom šampionatu je nastupilo 8 reprezentacija, a trebinjski džudisti su pokazali visok nivo sportske forme. Naredno takmičenje za juniore Leotara je Evropski kup za juniore u Mađarskoj.
Na Međunarodnom "Champion kupu" u Vogošći džudisti Leotara osvojili su 5 medalja, i to jednu zlatna i četri bronzane. Najsjajnije odličje osvoji je Đorđe Mandrapa stariji pionir -66 kg.
Bronzani su bili takmičari: Dragiša Kažović mlađi pionir -46 kg,
Ivan Marinović Ot poletarac -38 kg,
Pavle Hamović mlađi pionir -55 kg i
Andrija Ninković poletarac - 27 kg
Na turniru je nastupiolo oko 300 takmičara iz 27 klubova. Takođe, na turniru se trdicionalno najuspješnijem takmičaru u konkurenciji kadeta dodjeljuje pehar "Miloš Mrdić". Ove godine titula najboljeg takmičara i pehar "Miloš Mrdić" dodijeljen je Đorđu Saviću iz Banja Luke u kategoriji -66 kilograma.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: