Pioniri FK Hercegovac zauzeli treće mjesto na završnom turniru za prvaka Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Pioniri FK Hercegovac zauzeli treće mjesto na završnom turniru za prvaka Republike Srpske

Izvor: Radio Bileća | Datum:20.06.2019.

Fudbaleri Hercegovca osvojili su treće mjesto u prvenstvu Republike Srpske za pionire, pošto su u utakmici za treće mjesto savladali ekipu Drine iz Zvornika rezultatom 3:0 (2:0).

Pobjednik turnira je Borac iz Banja Luke, dok je drugo mjesto zauzela ekipa Kozare iz Gradiške.

Prvog dana turnira odigrani su polufinalni mečevi gdje je ekipa Kozare savladala domaći Hercegovac 2:0 (0:0), a Borac iz Banja Luke savladao je vršnjake iz Zvornika rezultatom 3:0 (1:0).

Posljednjeg dana turnira u borbi za treće mjesto sastali su se Hercegovac i Drina iz Zvornika. Domaći igrači kontrolisali su igru od početka utakmice i zasluženo slavili rezultatom 3:0 (2:0).

Strijelci za Hercegovac u prvom poluvremenu bili su Puhalo i Đorđić, dok je u drugom poluvremenu Milidragović postigao treći pogodak za konačan rezultat.

Kada sagledamo sve okolnosti možemo biti prezadovoljni trećim mjestom. U polufinalu igrali smo sa ekipom Kozare koja je bila favorit, ali smo i pored toga odigrali jednu odličnu utakmicu i mogu samo da budem ponosan na moje igrače. Siguran sam da smo na najbolji način predstavili naš grad i naš klub“ , istakao je Božo Rogač, trener FK Hercegovac.

U finalu pioniri FK Borca savladali su FK Kozaru rezultatom 5:0 (1:1) i tako zasluženo podigli pehar namijenjen Prvaku Republike Srpske.

Odigrali smo dvije utakmice i svakako sam zadovljan prikazanom igrom svojih fudbalera. Čestitam svojim momcima, ali i ostalim učesnicima na fer i sportskoj borbi. Sve pohvale domaćinima na gostoprimstvu i organizovanom turniru, ljudima iz saveza i svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji turnira“, izajvio je Predrag Majkić trener FK Borac iz Banja Luke.

Nakon finala održana je svečana dodjela pehara i medalja. Na završnici prvenstva u Bileći učestvovali su: FK Borac iz Banja Luke, FK Drina iz Zvornika, FK Kozara iz Gradiške i domaćin turnira FK Hercegovac.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: