Odbojka: Gačanke i gačani u polufinalu Kupa RS | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Odbojka: Gačanke i gačani u polufinalu Kupa RS

Izvor: Herceg TV | Foto: MH | Datum:21.09.2015.

Proteklog vikenda na programu su bile utakmice četvrtfinala Kupa Republike Srpske za odbojkaše i odbojkašice, a Hercegovini su u ovoj fazi takmičenja predstavljali ŽOK Gacko u ženskoj te OK Ljubinje Bankom i OK Gacko u muškoj konkurenciji.


Gatačke odbojkašice gostovale su u Višegradu protiv domaće ekipe OK HE na Drini i upisale ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0 (25:16, 25:16, 25:18). Razlika u kvalitetu bila je očigledna, i gostujuća ekipa je od samog početka stekla značajnu prednost u svakom setu te meč lagano riješila u svoju korist. Trener gačanki Ivan Maljević meč je iskoristio da šansu da većem broju igračica, i kao dobru pripremu pred predstojeće izazove u Balkanskom kupu.

U muškoj konkurenciji u Ljubinju je odigran hercegovački derbi između ekipa Ljubinje Bankom i Gacko, a posle velike borbe u pet setova uspješniji su bili gačani koji su slavili rezultatom 2:3 (20:25, 25:23, 13:25, 25:21, 12:15). 

U polufinalu u ženskoj konkurenciji nastupiće ŽOK Gacko, ŽOK Bimal Jedinstvo te pobjednici susreta Slavija - Modriča i Crvena Zvijezda - Banja Luka Volej dok će u muškoj konkurenciji nastupiti Mladost iz Brčkog, OK Gacko, Radnik i pobjednik susreta Gradiška - Borac m:tel.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: