Odbojkaški savez RS organizuje kamp na Palama | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Odbojkaški savez RS organizuje kamp na Palama

Izvor: Odbojkaški savez RS | Datum:27.06.2019.

Kamp Odbojkaškog saveza Republike Srpske u okviru ljetnje škole sporta Ministarstva porodice omladine i sporta  Reublike Srpske ove godine će se održati u Palama u periodu od 14. do 21. jula.

Iako Odbojkaški savez Republike Srpske uvijek obezbjeđuje vrhunske promotere i predavače, ove godine će ponuditi još kvalitetniji sadržaj. 

Odbojkaški savez Republike Srpske, ove godine, u organizaciji kampa otišao je korak dalje jer će u toku kampa u Palama na pripremama boraviti muška i ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije sa kompletnim stručnim štabovima predvođenim selektorima Nikolom Grbićem i Zoranom Terzićem. 

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je aktuelni svjetski i evropski šampion, te olimpijski vicešampion dok je muška reprezentacija na poslednjem Evropskom prvensvu u Poljskoj osvojila bronzanu medalju pa će kamperi imati priliku da se druže sa svojim sportskim idolima. Zanimljivo je da će kamp posjetiti Tijana Bošković i Brankica Mihajlović koje su i same bile učesnice kampa Odbojkaškog saveza Republike Srpske, a danas spadaju u red najboljih svjetskih odbojkašica. 

Tokom trajanja  kampa u Palama će boraviti i predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić, selektor zlatne olimpijske reprezentacije Srbije, koji će u stručnom dijelu, dati svoj doprinos radu kampa. Kamp će posjetiti i brojni drugi ugledni i poznati bivši odbojkaši i odbojkašice.

Odbojkaški savez Republike Srpske u rukovodstvu kampa, pored najkvalitetnijih domaćih trenera, angažovao je i ugledne stručnjake iz Srbije, a u samom kampu učestvaći i mladi sportisti iz Srbije.  

Otvaranje kampa planirano je za 14. juli u 19,00 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: