Kup BiH: Borac minimalcem savladao Mladost | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Kup BiH: Borac minimalcem savladao Mladost

Izvor: Herceg TV | Foto: FK Mladot | Datum:23.09.2015.

Fudbaleri Mladosti su u utakmici 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine bili domaćini premijer ligašu ekipi FK „Borac“ iz Banja Luke.

Utakmica je odigrana po lijepom i sunčanom vremenu pred oko 300 gledalaca među kojima je bilo oko 50 gostujućih navijača popularnih Lešinara. Bila je to jedna potpuno otvorena igra oba rivala i veoma dobra igra domaćih za razliku od nekih utakmica u prvenstvu. Ekipa Mladosti iako drugoligaš pružila je dostojan otpor renomiranom protivniku iz Banja Luke. U 50 minutu igrač domaćih Rajko Ćeranić pogodio je stativu kada su svi na stadionu loptu vidjeli u golu.

Jedini pogodak na utakmici za gostujuću ekipu postigao je Toni Jović u 85 minutu iz prestrogo dosuđenog penala nakon prekršaja igrača domaćih Mrkovića koji je tom prilikom zaradio i drugi žuti karton što je ujedno bio i crveni. Fudbaleri Borca su ovom minimalnom pobjedom teže nego što su mislili izborili plasman u 1/8 finala KUP-a BiH.

Mladost Gacko: Guzina,Mrković, Petković (od 64 min.Goranović), Topalović (od 79 min.Samardžić), ,Lozo, Salatić, Sušić, Komnenić, Pušara, Drakul, Ćeranić(od 87 min. Nikolić).

Borac Banja Luka:Ružić, Saničanin, Kikić (od 46 min.Marjanović), Ilić (od 64 min. Predragović), Jović, Stojanović, Kuzmanović (od 61 min.Đorđilović), Bečelić, Runić, Paštar, Jandrić.

Sudijska četvorka Spahalić Emir (Mostar), Spahalić Samir (Mostar), Bandić Toni (Grude) i Soknić Zoran (Istočno Sarajevo) je dobro obavila svoj posao osim zamjerke na prestrogo dosuđen penal u 85 minutu igre za ekipu Borca.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: