Pehari Trebinjkama i Podgoričankama | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Pehari Trebinjkama i Podgoričankama

Izvor: Radio Trebinje | Datum:29.06.2019.

Kadetkinje podgoričke „Morače“ i pionirke Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“ pobjednici su ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira u odbojci za mlađe kategorije koji je u protekla tri dana održan u Trebinju.

„Morača“ je u finalu sa 2-0, po setovima 25-23 i 25-23 pobijedila Odbojkaški klub „Zlatibor“ iz Čajetine dok je kod pionirki Omladinski odbojkaški klub „Leotar“ sa 2-2, po setovim 20-25, 25-17 i 15-5 pobijedio nevesinjski „Velež“.

„Ovo je prava radost za vidjeti, mnogo naših dragih prijatelja doputovalo je da uveliča našu krsnu slavu i hvala im na tome. Naredne godine, povećaćemo broj ekipa i zajedno sa Gradom sunca napraviti šrvi spektakl“, kaže Dragan Pajić, predsjednik Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“.

Treće mjesto kod pionirki pripalo je ekipi „Makarske“ a kod kadetkinja „Nikšiću“.

Najmlađa igračica kod pionirki je Stefanija Pajić, iz Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“, najperspektivnija odbojkašica Sofija Bratić „Velež“ Nevesinje a najbolja igračica Nikolina Đedović, iz Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“.

Kod kadetkinja Martina Striković iz ekipe „Nikšića“ je najmlađa igračica, najperspektivnija je Anica Ninčić „Zlatibor“ Čajetina a najbolja igračica Teodora Delić iz ekipe „Morače“.

„Vidovdan“ je krsna slava Omladinskog odbojkaškog kluba „Leotar“. Na turniru su nastupale ekipe iz RS, Srbije, Crne gore i Hrvatske.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: