Karatisti Veleža osvojili 23 medalje u Kalinoviku | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Karatisti Veleža osvojili 23 medalje u Kalinoviku

Izvor: Herceg tv | Datum:01.07.2019.

Karatisti „Veleža“ osvojili su 23 medalje na Memorijalnom karate turniru „Petar Jovović Bene“ koji je održan u Kalinoviku. Za najuspješniju takmičarku turnira proglašena je Nevesinjka Marija Torović.

Zlatnim medaljama u katama okitili su se Filip Kovačević, Nikola Radan, Mihaila Bratić, Filip Vučković, Verica Tovarišić, Nikolina Bratić i Marija Torović.

Srebrne medalje osvojili su Jana Radovanović, Filip Kovačević i Saša Grahovac, a sa bronzanim odličjem u Nevesinje su se vratili Đorđe Bratić, Jelica Tovarišić, Ana Piljević, Sara Pejičić, Petar Nastić, Luka Nastić, Borislav Đekić, Dušan Zurovac, Ognjen Torović, Goran Janjić i Srđan Zurovac.

Na 13. Memorijalnom turniru „Petar Jovović Bene“ učestvovalo je šest klubova iz regije sa oko 100 takmičara. Ovo je bilo posljednje takmičenje pred ljetnju pauzu. Od septembra Velež će vršiti upis novih članova.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: