PK 'We dance' iz Gacka među deset najboljih u Evropi | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

PK 'We dance' iz Gacka među deset najboljih u Evropi

Izvor: Opština Gacko | Datum:03.07.2019.

Članovi PK „We dance“ iz Gacka nalaze se u Sankt Peterburgu. U petak su učestvovali na Evropskom čirliding prvenstvu i duo hip hop koreografijom plasirali se u deset najboljih, a time i na Svjetsko čirliding prvenstvo koje se u aprilu iduće godine održava na Floridi. Vjeruju da ći ih trud, ali i naporan rad odvesti i na to takmičenje, kojem se unaprijed nadaju i raduju.

„U takmičenju je učestvovalo 25 zemalja, među kojima smo uspjeli da se izborimo za 7. mjesto. Ušli smo u 10 najboljih duo hip hop koreografija u Evropi i plasirali se na Svjetsko prvenstvo. Nadamo se da ćemo uspjeti da ostvarimo još jedan naš san i učestvujemo na najprestižnijem svjetskom prvenstvu u plesu“, kaže koreograf, Emilija Stojanović.

Ovaj veliki projekat ostvarili su uz pomoć Opštine Gacko i preduzeća RiTE Gacko.

„Organizacija prvenstva bila je na svjetskom nivou, u rangu sa najprestižnijim sportskim manifestacijama. Naše plesačice su imale priliku da po prvi put, zahvaljujući našim sponzorima, odu na sedmodnevne pripreme za Evropsko u Beograd, gdje smo uspjeli da usavršimo naše plesne korake. Ovim putem se zahvaljujemo Opštini Gacko i RiTE Gacko koji su nam izašli u susret“, istakla je Stojanović.

Članovi ovog kluba još jednom su pokazali da uz minimalan budžet ali uz veliki trud, radi i ljubav prema plesu, mogu mnogo da urade.

Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: