Najava: Drugi Bilećki međunarodni plivački maraton | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Najava: Drugi Bilećki međunarodni plivački maraton

Izvor: Opština Bileća | Datum:16.07.2019.

Drugi Bilećki međunarodni plivački maraton održaće se 28. jula 2019. godine na Bilećkom jezeru.
 

Organizator ove sportsko-turističko-privredne manifestacije je Opština Bileća, a suorganizator, idejni tvorac i nosilac marketinško-tehničke pripreme i realizacije je Zavičajni klub "Osvit" Bileća.

Bilećki međunarodni plivački maraton član je Saveza za daljinsko-maratonsko i masters plivanje Srbije i uvršten je u kalendare „SRB Open Water Cup“ i “Global Swim Series”.

„Plivači, maratonci, sportisti, rekreativci, ljubitelji daljinskog plivanja, zdravog života i dobrog druženja, dobro nam došli da uživate u blagodarju i blagodetima našeg najsjajnijeg bisera - Bilećkog jezera.Mi ćemo se potruditi da obezbijedimo bogat nagradni fond. Nagrade će biti identične i u muškoj i ženskoj kategoriji, a kotizacija za učešće se ne naplaćuje!“, navodi se u pozivu koji je objavljen na zvaničnoj stranici Drugog plivačkog maratona.
Podsjećamo da su Tamaš Farkaš iz Bačke Topole i Jelena Ječanski iz Novog Sada pobjednici Prvog međunarodnog plivačkog maratona koji je okupio veliki broj posjetilaca.
 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: