SK „Mladost“ najuspješniji klub na Prvenstvu RS u streljaštvu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

SK „Mladost“ najuspješniji klub na Prvenstvu RS u streljaštvu

Izvor: Opština Gacko | Datum:16.07.2019.

Na zvaničnom prvenstvu RS u streljaštvu, koje je nakon dužeg perioda održano juče u Banja Luci, u organizaciji kluba domaćina SK „Megalodon“, strijelci „Mladosti“ su nastupili u obje kategorije, u muškoj i ženskoj konkurenciji, za ekipne i pojedinačne plasmane.

SK „Mladost“ je bio najuspješniji klub, jer je imao sve četiri ekipe.

„Domaćin nije dobro pripremio takmičenje jer nije bilo zvanične dodjele ekipnih priznanja u juniorskoj kategoriji, zbog broja ekipa gdje su naši takmičari i takmičarke bili najuspješniji kako ekipno tako i pojedinačno. Osvojili smo tri medalje pojedinačno, Ivan Slijepčević u juniorima, kod juniorki Dajana Krstojević je osvojila srebrnu, a Tijana Crnogorac bronzanu medalju“, istakli su u klubu.

U seniorskoj konkurenciji priznanja su zvanično dodijeljena, a seniori Mladosti su zauzeli 3. mjesto, iza prve ekipe kluba domaćina „Megalodon“. Druga je bila ekipa SK „Glasinac“ sa Sokoca, dok su seniorke Mladosti bile ubedljivo prve.

Seniori su gađali u sastavu:

Ivan Slijepčević 318 pogođenih krugova,
Milovan Vuković 311 krugova,
Dušan Krstojević 298 krugova.
Ekipno su pogodili 927 krugova i zauzeli 3. mjesto.

Seniorke, disciplina vazdušna puška, gađale su u sastavu:

Nikolina Todorović 319 pogođenih krugova,
Jelica Miletić 304 kruga,
Dajana Krstojević 301 krug.
Ekipno su pogodile 924 kruga i bile prve ekipno ispred ekipa Rudara iz Ugljevika i ekipe kluba domaćina „Megalodon“ iz Banja Luke. Pojedinačno je Nikolina Todorović bila druga, a Jelica četvrta.

Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: