Članovi Zavičajnog kluba 'Osvit' Bileća pobjednici SOMOVIJADE | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Članovi Zavičajnog kluba 'Osvit' Bileća pobjednici SOMOVIJADE

Izvor: Radio Bileća | Datum:22.07.2019.

Članovi Zavičajnog kluba "Osvit" pobjednici su "Somovijade 2019" koja je u organizaciji Sportskog ribolovnog društva „Bileća“ održana na Bilećkom jezeru.

U lovu soma varalicom i bućkom učestvovalo je dvadesetak ekipa iz Bileće, Trebinja, Crne Gore i Srbije.
Pobednička ekipa ZK "Osvit" koja je nastupila u sastavu: Milan Vučinić, Zoran Samardžić i Emin Šuko ostvarila je ulov težak 14,950 kilograma.

Drugo mjesto osvojili su Predrag Lero i Vlado Trklja. Oni su ulovili dva soma ukupne težine 14,200 kg. Treće mjesto pripalo je ekipi u kojoj su se takmičili Obren Pujić, Radoslav Topalović i Dragan Topalović i oni su ulovili tri šarana ukupne težine 13,100 kg.

U rejonu Kuletina održano je i međunarodno takmičenje u lovu ribe udicom na plovak Apsolutni pobjednik u lovu ribe na plovak je Predrag Milićević, član Sportsko ribolovnog društva Bileća. Ekipno, prvo mjesto osvojila je ekipa SRK ''Nikšić'', drugo mjesto SRG ''Alagovac'' Nevesinje, dok je treće mjesto pripalo ekipi OOSR ''Skrapež'' Požega. Šampion u pripremanju ribljeg kotlića je ekipa iz Podgorice.
 



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: