Trkom biciklista u Foči počela 'Drinska avantura' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trkom biciklista u Foči počela 'Drinska avantura'

Izvor: Radio Foča | Datum:27.07.2019.

Kružnom biciklističkom trkom Foča-Miljevina-Foča, danas je u gradu na Drini i Ćehotini počela dvodnevna rekreativno-turističko-zabavna manifestacija “Drinska avantura”, koju organizuje fočanski Omladinski pokret.

Dvadesetak biciklista iz Foče, Sarajeva, Loznice, Trebinja i Kalinovika startovali su sa Gradskog trga u Foči, a na isto mjesto se vraćaju u popodnevnim časovima.

Biciklistička trka vodi starim putem preko pješčanih piramida do Miljevine, pa magistralom nazad do Foče.

“Drinska avantura” nastavlja se večeras od 17.00 do 18.00 poribljavanjem Drine i Ćehotine.

Od 18.00 će na ušću Ćehotine u Drinu biti organizovana mala škola ribolova, a od 19.00 časova degustacija riblje čorbe i druženje sa ribolovcima.

Biciklističku trku Omladinski pokret organizuje u saradnji sa Biciklističkim klubom “Foča tur”, a “Ribolovačku priču” sa Sportsko-ribolovnim društvom “Mladica”.

Glavni dio manifestacije je spust gumenim čamcima rijekom Drinom.

Regata će startovati iz Rafting centra “Bastasi” sutra u 10.00 časova.

Oko 15.00 časova očekuje se dolazak na Akva-park “Ušće”, gđe će uz di-džej žurku biti održano takmičenje u prevlačenju konpca kanuima. /kraj/aj/fotoKategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: