Revija hercegovačkih fudbalskih asova u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Revija hercegovačkih fudbalskih asova u Nevesinju

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:06.08.2019.

Fudbalski veterani Veleža i Leotara odigrali su sinoć u Nevesinju revijalnu utakmicu kojom su uljepšali ovogodišnju Nevesinjsku olimpijadu. Nekad ljuti rivali, a danas veliki sportski prijatelji na Gradskom stadionu su odigrali utakmicu za svoju dušu, na momente pokazujući zavidnu sportsku spremu i pored toga što je većina poodavno okačila kopačke o klin. Iako je rezultat bio u drugom planu, za fudbalsku arhivu sportskih prijatelja ostalo je upisano Velež - Leotar 2:3.

I poslije utakmice hercegovački asovi su nastavili druženje pretresajući sportske vremeplove i najuzbudljivije međusobne susrete.

Na najvećoj regionalnoj manifestaciji sporta, kulture i turizma nastupali su:

VELEŽ: Zurovac, Todorović, Ratković, Kuljić, Bejatović,T. Stajić, Šiljegović, Laketa, Stajić, Mišeljić, Rojević, Prodanović, Radović.

LEOTAR: Berak, Vukanović, Mulina, Mitrović, Čorlija, Ninković, Prelo, Bošković, Ćeranić, Janković, Andrić, Berdović, Đedović, Spajić.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: