Mališani KK 'Leotar' na turneji po Srbiji | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mališani KK 'Leotar' na turneji po Srbiji

Izvor: KK Leotar | Datum:11.08.2019.

Mlađe selekcije pod vođstvom trenera: Milana Komara, Radoslava Ivankovića i Dražena Šegrta nalaze se na turneji po Srbiji gdje odmjeravaju snage sa svojim vršnjacima.

Opredjeljenje KK "Leotar" je da uz potpunu posvećenost seniorskom pogonu, velika pažnja posvećuje se i mlađim selekcijama kao budućem osloncu Kluba.
Turneja u Srbiji ostaće u sjećanju mladim košarkašima posebno zbog poziva generalnog sekretara KSS Dejana Tomaševića da ovi dječaci prisustvuju meču Srbija-Litvanija. Reprezentativci Srbije su odvojili vrijeme na zagrijavanju kako bi se fotografisali sa našim klincima i tako ovjekovječili ovaj susret.
„Naš klub ima dobru saradnju kako sa klubovima iz Srbije tako i sa Košarkaškim savezom Srbije, a ovo je samo jedna od potvrda dobre saradnje. Nadam se da je našoj djeci ovaj susret sa svojim idolima dosta značio, te da će im ova turneja ostati u posebnom sjećanju“ kažu u KK "Leotar".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: