'Leotar' i 'Vardar' potpisali ugovor o saradnji | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

'Leotar' i 'Vardar' potpisali ugovor o saradnji

Izvor: BAM Consulting | Datum:11.08.2019.

Rukometni klub „Leotar“ i aktuelni evropski šampion u rukometu, skopski „Vardar“ potpisali su danas ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, koji predviđa razmjenu igrača i iskustva, kao i edukaciju trenera trebinjske ekipe.

Kako je precizirao Vladan Šegrt, predsjednik RK "Leotar", planirano je i posjeta kampovima širom Evrope koju organizuje Vradar, kao i razmjena igrača.

“Dogovorili smo da razmjenjujemo igrače, u smislu da talentovani igrači Vardara u Leotaru naprave određeno iskusto“, kazao je Šegrt.

Generalni menadžer Rukometnog kluba „Vardar“ kazao je da najveći makedonski klub ima veliki broj igrača u mlađim kategorijama.

“Možemo da pošaljemo u razmjenu mnogo naših rukometaša, kao i da Leotar uspupi svoje igrače na „kaljenje“ u Skoplje. Možemo organizovati seminare i kampove za najmlađe kategorije i još mnogo toga“, rekao je menadžer makedonskog kluba.

Aktuelni evropski šampion u rukometu, skopski „Vardar“ učestvuje na ovogodišnjem, 2. po redu Međunarodnom rukometnom turniru „Svislajon“, u organizaciji Grada sunca, koji je ove godine okupio šest ekipa iz BiH, Srbije, Slovenije i Sjeverne Makedonije.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: