Strijelcima iz Bijeljine zlatna medalja u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Strijelcima iz Bijeljine zlatna medalja u Nevesinju

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:12.08.2019.

U prostorijama Streljačkog kluba ratnih vojnih invalida Sveti Dimitrije juče je održano Otvoreno ekipno prvenstvo RVI u streljaštvu, u kategoriji vazdušna puška, a ujedno i četvrto kolo Lige invalida RS.

U konkurenciji šest ekipa najuspješnija je bila ekipa SK RVI Orao iz Bijeljine sa 1030 krugova, drugo mjesto zauzela je ekipa SKI Banja Luka sa 998 krugova, dok su treći bili članovi SK Sveti Dimitrije iz Nevesinja takođe sa 998 krugova ali nešto lošijom zadnjom partijom.

U takmičenju je učestvovalo šest ekipa, dvije iz Banja Luke, a po jedna iz Bijeljine,Trebinja, Gacka i Nevesinja.

U pojedinačnoj konkurenciji istakao se Živko Borojević, član SKI Banja Luka koji je upucao 364 kruga. Borojević ističe da je uz kvalitetne uslove treniranja za uspjeh u streljaštvu neophodno višegodišnje iskustvo i dobar trener. On je zadovoljan kvalitetom Lige invalida RS u streljaštvu, ali smatra da je neophodno povećati broj klubova kao i streljana kojih je za sada malo u Republici Srpskoj.

 



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: