Velež savladao Budućnost | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Velež savladao Budućnost

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:26.08.2019.

U 3. kolu Druge lige RS – istok Velež u Nevesinju je savladao Budućnost rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je Prodanović u 31. minutu. Lopta se odbijala u šesnaestercu, gosti su samo nakratko uspijevali da je izbace, a onda je iskusni vezista Veleža plasirao loptu u desni ugao golmana Radića.

Domaći su stvorili veliki broj prilika, posebno u prvom poluvremenu i u finišu utakmice. Mlađani Repović je bio najaktivniji u napadačkim akcijama, ali nije uspio da dobru partiju kruniše i nekim pogotkom.

Gosti iz Pilice su imali solidnu pas igru, ali nisu napravili mnogo prilika. Najizgledniju su stvorili u sudijskoj nadoknadi kada je Zurovac dobrom intervencijom spriječio izjednačenje.

Poslije tri kola Velež zauzima četvrtu poziciju sa šest bodova. U narednom kolu Nevesinjci gostuju u Dvorovima.

 

VELEŽ – BUDUĆNOST 1:0 (1:0)

Gradski stadion u Nevesinju: Gledalaca: 150. Sudija: Slavoljub Gogić (I. Sarajevo). Pomoćnici: Milan Tadić (Pale), Rajko Đurić (Višegrad). Žuti kartoni: Vučetić, Šiljegović, Drašković, Stajić, Repović (Velež), Lazarević, Ristić, Pajić (Budućnost). Strijelac: Goran Prodanović u 31. minutu.

VELEŽ: Zurovac, Kovačević, Stajić, Vučetić, Milidrag, Šiljegović, Radović, Prodanović, Drašković (Grujičić), Repović (Mrkajić), Petković.

BUDUĆNOST: S. Radić, P. Radić, Marković, Rosić, Lukić, Vasiljević, Lazarević, Stevanović (Pajić), Ivanović, Krezović, Ristić.

 




Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: