FK Leotar slavi 90 godina postojanja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

FK Leotar slavi 90 godina postojanja

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:08.10.2015.

Dana 11.10.2015. godine (nedjelja) sa početkom u 19 časova, održaće se svečana akademija povodom 90 godina Fudbalskog kluba Leotar.

FK Leotar slavi 90 godina postojanja- Iako se nalazi u teškoj situaciji, vjerovatno najtežoj u svojih 90 ponosnih godina, klub je odlučio da svečanom akademijom skromno obilježi ovaj veliki jubilej, sa kojim se može pohvaliti mali broj sportskih kolektiva.

Ovim putem, FK "Leotar" poziva sve svoje bivše i sadašnje fudbalere, trenere, rukovodioce, navijače, simpatizere, prijatelje kluba, sponzore, donatore i sve one kojima je Leotar u srcu da prisustvuju svečanoj akademiji i da se na jednom mjestu prisjetimo svih zvjezdanih trenutaka našeg kluba, ali i onih koji nisu takvi, ali su uticali da naš klub postane veliki kakav danas i jeste, bez obzira na sve probleme koji nas pritiskaju - navode u rukovodstvu FK Leotara.

Svečana akademija povodom 90 godina FK "Leotar" će se održati u pozorišnoj sali Kulturnog centra Trebinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: