Леотар убједљив против АБА2-лигаша | Херцег Телевизија Требиње

Спорт - Херцеговина

Леотар убједљив против АБА2-лигаша

Извор: Radio Trebinje | Датум:12.09.2019.

Кошаркаши „Леотара“ побиједили су у синоћ у Требињу у првом припремном мечу уочи почетка такмичења у БиХ кошаркашкој лиги екипу „Ловћена“ са Цетиња резултатом 86-67.

У мечу који је интензитетом, залагањем и квалитетом игре оба ривала био далеко од припремног меча, кошаркаши „Леотара“ су одиграли одлично и убједљиво савладали госте са Цетиња, члана АБА2 кошаркашке лиге.

Најефикаснији у редовима „Леотара“ је био Рикало са 24 поена, али у први план може да се стави одличан тимски приступ утакмици јер се готово комплетан тим уписао у стријелце.

У редовима гостију бољи од осталих били су Хаџибеговић са 16, те Латковић и Грузијац Дарбаидзе са по десет поена.

„Најприје морам да кажем да сам пресретан јер сам након двије године у дресу матичног клуба а онда и да истакнем да смо одиграли одличан меч против квалитетног противника“, каже Владимир Алексић, кошаркаш „Леотара“, који се након двије године вратио у свој клуб.

Нови шеф стручног штаба „Леотара“ Миро Вукоје такође је био задовољан.

„Имају двије пословице - први се мачићи у воду бацају, и друга: ако се по јутру дан познаје... којима би се могао окарактерисати овај меч. Ја сам склон овој другој јер смо практично на почетку рада. Завршили смо базни дио припрема успјешно а сада је друга фаза. Много је још рада пред нама, али је меч са Цетињанима био добра провјера снага за нас“, каже Вукоје.

Сљедећи меч екипа „Леотара“ игра са Чапљином овог викенда.




Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: