Uspješna premijera "Hercegovine" pred domaćom publikom | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Uspješna premijera "Hercegovine" pred domaćom publikom

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:10.10.2015.

U 3. kolu Prve rukometne lige RS Hercegovina je večeras u Nevesinju savladala Slaviju rezultatom 25:22. U premijernom izdanju pred svojim navijačima u novoj sezoni Nevesinjci su pokazali kvalitet i disciplinu. Konačan rezultat od samo tri gola razlike ne  daje stvarnu sliku na terenu pošto su gosti tek u finišu, kada je sve bilo odlučeno, serijom od 7:0 ublažili poraz.

Hercegovina je od početka nametnula brzu igru sa dosta napadačkih kombinacija,pa je već u desetom minutu imala vođstvo 5:1. Na kraju prvog poluvremena prenost je iznosila šest golova. U nastavku su domaći krenuli još angažovanije, a bilo je i egzibicija. Kada je u 50. minutu na semaforu upisano 25:15 trener nevesinjskog sastava Dragomir Šaponja dao je priliku i rezervistima. To je iskoristila Slavija i do kraja izborila častan poraz.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Vojislav Čabrilo sa osam golova. Vlado Draganić je postigao pet golova, a toliko puta se upisao u strijelce i Mihajlo Domazet iz gostujućeg sastava.

U narednom kolu Hercegovina gostuje u Kotor Varošu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: