Borbenošću do prvih ovosezonskih bodova | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Borbenošću do prvih ovosezonskih bodova

Izvor: Radio Trebinje | Datum:28.09.2019.

Rukometaši „Leotara“ ostvarili su prvu ovosezonsku pobjedu u Premijer ligi.

U utakmici drugog kola prvenstva BiH, tim Darka Tavrića slavio je večeras pred svojim navijačima protiv ekipe „Vogošće“ rezultatom 23:19.

Trebinjski rukometaši nisu lako stigli do svojih prvih bodova – nakon lošeg otvaranja domaći su većinu meča stizali prednost rivala, a tek u posljednjih desetak minuta uspjeli su da prelome utakmicu u svoju korist.

Radovan Uljarević kaže da je nakon poraza u Bugojnu u prvom kolu lige njegov tim bio pod velikim pritiskom – zbog čega je loše ušao u utakmicu, a sa druge strane terena imao je kvalitetnog rivala, koji je u Trebinje došao po pun bodovni plijen.

„Taj pritisak je učinio svoje. Ali borili smo se svih šezdeset minuta. I mislim – zasluženo osvojili ova tri boda“, kaže Uljarević.

Za šefa stručnog štaba Darka Tavrića realizacija u napadu bila je ključni problem u prvom poluvremenu, a taj element igre, dodaje on, njegov tim moraće što skorije da popravi ukoliko želi da bude konkurentan u društvu najboljih bh. klubova.

„Sedam ili osam zicera smo promašili u prvom poluvremenu! Tu neozbiljnost kod šuta moji momci moraju da poprave - pod hitno! Ali ono što sam želio da vidim, vidio sam : reakciju poslije izgubljene utakmice, da je ekipi stalo do ovog grba koji nose . Danas su dali svoj maksimum. Ako je koncentracija u realizaciji bila loša – nadomijestili su to borbenošću“, ističe trener trebinjskih rukometaša.

Najefikasniji u domaćoj ekipi večeras je bio Vlado Draganić sa 6 golova. Aleksandar Miličević je postigao 5, a Aleksandar Nikolić 4 pogotka.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: