Trebinje domaćin 14. NOĆI ŠAMPIONA | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinje domaćin 14. NOĆI ŠAMPIONA

Izvor: Radio Trebinje | Datum:05.10.2019.

U organizaciji Boks i kik boks kluba „Leotar“ danas se u Trebinju održava Otvoreni kup u lou kiku za mlađe uzrasne kategorije, na kojem učestvuje 40-tak kik-boksera iz 15 klubova Republike Srpske, Federacije BiH i Crne Gore.

Takmičenje za borce kadetskog i juniorskog uzrasta uvertira je za 14. „Noć šampiona“, koja će večeras biti održana u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ od 19 časova.

Večeras je na programu sedam borbi, a uz finaliste današnjeg kupa u lou-kiku, u ring će i iskusniji članovi trebinjskog kluba: kik-bokseri Zlatko Selimović i Draženko Ćosović, te Miloš Budinčić u klasičnom boksu.

„Akcentar smo ove godine stavili na mlađe kategorije. Ovo takmičenje smo organizovali najviše iz razloga da našim najmlađim članovima kluba pokažemo kako sve to izgleda, šta treniraju i šta ih očekuje u budućnosti. Ove godine imamo dosta upisane djece, preko 40 polaznika“, kaže za Radio Trebinje Maksim Bošković, trener Boks i kik boks kluba „Leotar“  

Bošković dodaje da takmičari nastupaju prvi put na ringu u vlasništvu Boks i kik boks kluba „Leotar“.

„Napravili smo svoj ring i to je jedini koji postoji u istočnoj Hercegovini. Nedostatak ringa više nam neće biti problem prilikom organizacije takmičenja“, napominje Bošković.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: