Počinju trke Balkanskog prvenstva u biciklizmu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počinju trke Balkanskog prvenstva u biciklizmu

Izvor: SRNA | Datum:12.10.2019.

 U Trebinju danas počinju takmičenja u okviru dvodnevnog Balkanskog prvenstva u biciklizmu, koje je okupilo 200 učesnika.


Među učesnicima su najbolji balkanski i evropski biciklisti iz Srbije, Grčke, Kipra, Rumunije, Bugarske, Albanije, Crne Gore, Makedonije, Turske, Republike Srpske i Federacije BiH.

U 13.00 časova biće predstavljeni nacionalni timovi i svi učesnici, nakon čega će uslijediti svečano otvaranje, dječije trke, te trka hronometar.

Za sutra u 10.00 časova planirana je kadetska trka, dok glavna trka prvenstva počinje u 11.30 časova iz "Grada sunca" kod Trebinja.

Manifestaciju su pomogli Vlada Republike Srpske i grad Trebinje, a organizator su Biciklistički savez Republike Srpske i Balkanska biciklistička unija.

Tokom manifestacije saobraćaj je na području cijelog grada prilagođen ovom značajnom sportskom događaju, saopšteno je iz Gradske uprave.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: