Plivačima 'Leotara' četrnaest medalja na Kupu 'Vojvoda Živojin Mišić' u Valjevu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Plivačima 'Leotara' četrnaest medalja na Kupu 'Vojvoda Živojin Mišić' u Valjevu

Izvor: PVK Leotar | Datum:14.10.2019.

U organizaciji plivačkog kluba „Valis“ u Valjevu se 12.10.2019. godine, održalo takmičenje pod nazivom "Vojvoda Živojin Mišić".

Na takmičenju je učestvovalo ukupno 16 klubova iz Srbije i Republike Srpske sa ukupno 234 takmičara, od čega je 125 u muškoj i 109 u ženskoj konkurenciji.

Plivački vaterpolo klub „Leotar“ na ovom takmičenju predstavljalo je 14 plivača: Miloš Ćeranić, Veljko Jovanović, Vuk Varaga, Sergej Jokanović, Dimitrije Rajković, Dositej Došlo, Matija Jovanović, Luka Ratković, Ana Stanković, Kristina Turnić, Lara Pujić, Helena Jovanović, Tatjana Pelkić i Anđela Bokonjić.

Plivači "Leotara" ostvarili su zapažene rezultate osvojivši četrnaest medalja i to četiri zlatne, šest srebrnih i četiri bronzane.

Zlatne medalje osvojili su: Veljko Jovanović u disciplinama 50 metara slobodno i 100 metara delfin, Miloš Ćeranić u disciplini 100 metara delfin i Sergej Jokanović u disciplini 50 metara prsno.

Srebrne medalje osvojili su: Miloš Ćeranić u disciplinama 50 metara slobodno i 100 metara leđno, Veljko Jovanović u disciplini 100 metara leđno, Ana Stanković u disciplinama 50 i 100 metara slobodno i Helena Jovanović u disciplini 100 metara leđno.

Bronzane medalje osvojili su: Luka Ratković u disciplini 100 metara leđno, Sergej Jokanović u disciplini 50 metara delfin, Helena Jovanović u disicplini 50 metara slobodno i Ana Stanković u disciplini 100 metara leđno.

 Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: