'Tijanin pehar' danas u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

'Tijanin pehar' danas u Bileći

Izvor: Opština Bileća | Foto: Opština Bileća | Datum:18.10.2019.

Predstavnici Odbojkaškog saveza  Srbije na čelu sa Biljanom Mihailović, sportskim direktorom mlađih selekcija ženske Reprezentacije  Srbije  na proputovanju kroz Republiku Srpsku  danas su posjetili i Bileću.

 

Kako je rekla, cilj posjete  je promocija odbojke, kao sve popularnijeg sporta, posebno na našim prostorima, odakle potiču i dvije članice Reprezentacije Srbije, Brankica Mihajlović i Tijana Bošković.

„Došli smo danas da posjetimo Tijaninu Bileću, red je da i  ova dijeca osjete draž pobjede. Hercegovina je rasadnik talenata. Ovdje svi vole odbojku.  Carinici i ljudi na pumpi su nas zaustavljali da se slikaju sa peharom. I svi su rekli da im je Srbija u srcu“, kaže Biljana Mihailović.

Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije noseći  pehar Evropskog prvaka obišli su Trebinje, Višegrad, Gacko i Sokolac.  U ovim opštinama mjerili su visinu djece i kako kažu, utvrdili da djeca pravilno i dobro rastu.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: