Memorijal 'Ljubinko Akšam' okupio 16 ekipa regiona | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Memorijal 'Ljubinko Akšam' okupio 16 ekipa regiona

Izvor: Radio Trebinje | Datum:27.10.2019.

Omladinska škola Fudbalskog kluba „Leotar“ danas je domaćin 12. memorijalnog turnira „Ljubinko Akšam“.

Turnir za mlade fudbalere ove godine okupio je 16 ekipa iz regiona, starosne kategorije 2009. godište, a tradicionalno se organizuje u znak sjećanja na trebinjsku fudbalsku nadu Ljubinka Akšama, koji je prije 23 godine tragično nastradao od udara groma na stadionu u Policama.

„Taj momak je trebao da dohvati zvijezde, nadamo se da će neko od ovih dječaka učiniti to u njegovo ime“, poručio je otvarajući turnir predsjednik Upravnog odbora FK „Leotar“ Gordan Mišeljić.

Delegacija kluba položila je cvijeće ispred spomen-ploče Ljubinku Akšamu na stadionu „Police“.

Trener u Fudbalskom klubu „Leotar“ Oleg Ćurić kaže da je i ove godine turnir okupio timove iz BiH, Srbije i Crne Gore, među kojima su i omladinski pogoni renomiranih klubova regiona.

„Osjećanja su uvijek pomiješana: s jedne strane, ovo je tužno prisjećanje na našeg fudbalera koji je na ovom stadionu stradao oktobra 1996. godine. S druge strane, srećni smo što 12. put u spomen na njegovo ime uspijevamo da organizujemo jedan od najboljih turnira u regionu“, kazao je Ćurić.

 Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: