Bileća: U subotu Treći međunarodni polumaraton | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Bileća: U subotu Treći međunarodni polumaraton

Izvor: SRNA | Datum:31.10.2019.

Treći međunarodni polumaraton u Bileći biće održan u subotu, 2. novembra, a do sada je prijavljeno 150 učesnika, rekao je predsjednik Zavičajnog kluba "Osvit" Miodrag Hrnjez.


On je danas na konferenciji za novinare naglasio da će u polumaraton okupiti najeminentnija imena iz 15 zemalja, kao i da su prijave za učešće otvorene do početka glavne trke.

"Imamo takmičare iz Maroka, Singapura, Sjeverne Makedonije, Albanije, Slovenije, Švajcarske, Švedske, kao i iz Srbije i Republike Srpske. Ovo je veliki događaj za Bileću, za popularizaciju samog grada i sporta, zdravog života i prijateljstva", istakao je Hrnjez.

Hrnjez je rekao da će glavna trka, dužine 21 kilometar, početi u subotu, 2. novembra, u 11.00 časova, a zajedno sa njom startovaće i trka zadovoljstva u kojoj će učestvovati stanovnici Bileće i susjednih opština.

Prema njegovim riječima, planirano je da se održi i dječija trka koja će početi u 11.15 časova.

Organizatori Trećeg međunarodnog polumaratona u Bileći su opština i Zavičajni klub "Osvit", a pokrovitelji su predsjednik Republike Srpske i opština Bileća.




Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: