Počeo treći 'Bilećki međunarodni polumaraton' (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Počeo treći 'Bilećki međunarodni polumaraton' (FOTO)

Izvor: HERCEG TV | Foto: HERCEG TV | Datum:02.11.2019.

Na treći međunarodni polumaraton u Bileći koji je počeo glavnom trkom u 11:00 sati, prijavilo se 150 učesnika, rekao je predsjednik Zavičajnog kluba "Osvit" Miodrag Hrnjez Ljumo.

Polumaraton je okupio najeminentnija imena iz 15 zemalja.

Takmičari su stigli iz Maroka, Singapura, Sjeverne Makedonije, Albanije, Slovenije, Švajcarske, Švedske, kao i iz Srbije i Republike Srpske. Ovo je veliki događaj za Bileću, za popularizaciju samog grada i sporta, zdravog života i prijateljstva.

Organizatori Trećeg međunarodnog polumaratona u Bileći su opština i Zavičajni klub "Osvit", a pokrovitelji su predsjednik Republike Srpske i opština Bileća.

Saobraćaj na magistralnom putu koji prolazi kroz opštinu Bileća danas će biti obustavljen zbog "Bilećkog međunarodnog polumaratona", a vozila će se preusmjeravati na alternativne putne pravce, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava saobraćaja biće na snazi od 10.30 do 14.00 časova.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: