Gatački strijelci na takmičenju u Smederevu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gatački strijelci na takmičenju u Smederevu

Izvor: Radio Gacko | Foto: Radio Gacko | Datum:05.11.2019.

Članovi Streljačkog kluba „Mladost“ iz Gacka od 01. do 03. novembra boravili su na dva internacionalna takmičenja u Smederevu. Prvi takmičarski dan nisu nastupali, a drugog dana na „Gran Pri Smederevo 2019“ takmičili su se pištoljaši „Mladosti“ u disciplini vazdušni pištolj. Ivan Slijepčević je pogodio 537 krugova i zauzeo 11 mjesto u grupi, dok je Stefan Aškrabić zauzeo 15 mjesto. Za ekipni plasman sa našim takmičarima je gađao i Pavle Merćep.

Treći takmičarski dan održan je „Valter Kup Smederevo 2019“, na kojem su takođe učestvovali naši strijelci, ali kako i sami ističu, zabilježili su nešto lošije rezultate i plasmane nego prvi dan.

Na ovom internacionalnom turniru učestvovalo je oko 220 strijelaca u vazdušnom programu, u obje konkurencije. Takmičenje spada u najjače svjetsko takmičenje za mlade kategorije od 16 do 20 godina, na kojem su se takmičili strijelci iz Indije, Rusije, Kipra, Bugarske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i drugih zemalja.Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: