Leo bolji od Čapljine | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leo bolji od Čapljine

Izvor: Radio Trebinje | Datum:10.11.2019.

Košarkaši „Leotara“ pobijedili su pred svojim navijačima ekipu „Čapljine“ rezultatom 84:78, u utakmici 5. kola prvenstva BiH.

Trebinjci su dobro otvorili meč, a na odmor otišli i sa dvocifrenom prednošću 49:38. Krajem trećeg perioda, koji je „Čapljina“ riješila u svoju korist sa ubjedljivih 10:25, gosti su uspjeli da potpuno preokrenu rezultat.

U egal završnici tim Mira Vukoja zaigrao je čvršće, tri i po minuta prije kraja susreta stvorio i višak od 7 poena, što je bilo dovoljno da ovjeri i treću ovosezonsku pobjedu u ligi 12.

„Znali smo da je 'Čapljina' iskusna ekipa protiv koje imate šanse samo ako je pritiskate. Kad god smo bili agresivni imali smo i dvocifrenu prednost, a onog trenutka kad smo spustili intenzitet igre – jednostavno ožive i onda ne znaš sa koje strane 'duva'“, kazao je nakon meča šef stručnog štaba „Leotara“ Miro Vukoje, dodajući da ga ohrabruje što je njegov tim većinu neizvjesnih utakmica do sada ipak rješavao u svoju korist.

„To govori o homogenosti ekipe, dobrim odnosima među igračima, dobroj hemiji koja uvijek odlučuje takve utakmice“, ističe trener Trebinjaca.

Kod domaćih najefikasniji večeras bili su Dejan Šakotić sa 21 poenom, Đorđije Ninković sa 18, Marko Rikalo sa 13 poena i isto toliko asistencija i Damjan Milošević sa 12 poena i 8 skokova.

U narednom kolu Trebinjci  gostuju u Mostaru ekipi „Zrinjskog“.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: