Fudbaleri 'Hercegovca' jesenji prvaci grupe Jug | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fudbaleri 'Hercegovca' jesenji prvaci grupe Jug

Izvor: Opština Bileća | Foto: Opština Bileća | Datum:11.11.2019.

Kadeti i pioniri FK „Hercegovac“ jesenji su prvaci Omladinske kvalitetne lige Republike Srpske- grupa Jug. Pioniri (dječaci rođeni 2005. i 2006. godine) do titule su došli bez poraza i bez primljenog gola, uz gol razliku 30:0.  Ni kadeti (dječaci rođeni  2003. i 2004. godine) ne znaju za poraz, uz jedan remi  i gol razliku 17:2 zauzeli su čelnu poziciju na tabeli.  
 

Na kraju prvog dijela sezone pioniri imaju šest  bodova više  od drugoplasirane  „Sutjeske“ iz Foče, a kadeti bod više  od „Stakorine“ iz Čajniča. 

Kod pionira najbolji strijelac je  Veljko Janjić sa devet golova, a kod kadeta Ognjen Milidragović  sa pet  pogodaka. Ukoliko  zadrže ove pozicije do kraja prvenstva naši fudbaleri nastaviće uspiješan niz od prethodnih godina,  kada su učestvovali na završnim turnirima za prvaka Republike Srpske.

Kadetska i pionirska selekcija broje oko 45 dječaka, njihovi treneri su

Božo Rogač,Nikola Lisov, Rajko Milenić  i trener golmana Miomir Biberdžić.

Fudbalski klub „Hercegovac“ ima preko  100 članova, godišta 2007-2008, 2009- 2010, 2011-2012 na brojnim turnirima u okruženju ostvaruju odlične rezultate.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: