Velež cilja istorijsko polufinale Kupa RS | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Velež cilja istorijsko polufinale Kupa RS

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:13.11.2019.

U četvrtfinalu Kupa Republike Srpske Velež danas dočekuje Tekstilac iz Dervente. Susret na Gradskom stadionu u Nevesinju počinje u 13:30 časova. Igra se jedna utakmica i ako poslije 90 minuta ne bude pobjednika izvodiće se penali.

Rival Nevesinjaca je prvoligaška ekipa koju se prije dvije godine eliminisali u osmini finala Kupa RS. Dervenćani su trenutno na petoj poziciji sa velikim zaostatkom za vodećom Krupom.

Velež u odličnoj formi, nakon tri uzastupne prvenstvene pobjede, dočekuje Tekstilca. Igrači sa nestrpljenjem očekuju sutrašnju utakmicu. Nadaju se da će upravo ova generacija uspjeti da dosegne istorijsko polufinale.

Ovo će biti četvrti pokušaj, s tim da su nastupali u svim sezonama od 1996. godine.

Najveći domet u kup takmičenju Velež je imao 1987. godine kada je igrao utakmicu za plasman među 32 ekipe u bovšoj Jugoslaviji.Tada je u završnici kupa za teritoriju SR BiH poražen od Gubera i propala je istorijska prilika da se u zvaničnoj utakmici sastane sa Crvenom Zvezdom.

Parovi četvrtfinala:

Rudar (P) – Radnik

Slaven – Krupa

Drina – Zvijezda

Velež – Testilac



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: