Futsal premijera u Nevesinju i radna i svečana | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Futsal premijera u Nevesinju i radna i svečana

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:22.11.2019.

U 3. kolu Prve futsal lige Republike Srpske KMF „Nevesinje“ dočekuje KMF „Jahorinu“. Susret u Sportskoj dvorani Nevesinjka igra se u subotu, 23. novembra sa početkom u 18 časova.

Ovosezonska futsal premijera pred nevesinjskom publikom biće i radna i svečana.

Nakon dvije ubjedljive pobjede u gostima Nevesinjci žele da pobjedničku seriju nastave pred domaćim navijačima. Njihov rival sa Pala sezonu je počeo sa dva poraza, ali domaći u susret ulaze sa maksimalnom ozbiljnošću. Još im je u sjećanju poraz od Jahorine iz prošle sezone, tako da imaju dodatni motiv za sportsko nadigravanje.

Prije početka utakmice predstavnici Fudbalskog saveza RS nevesinjskoj ekipi će uručiti pehar i medalje za osvojenu titulu prvaka Republike Srpske u prošloj sezoni

KMF „Nevesinje“ saznao je ime protivnika u 1/8 finala Kupa BiH. Današnji žrijeb je za rivala Nevesinjcima odredio FK „Lilium“, člana Prve lige Federacije BiH. Igraće se jedana utakmica u Doboju 27. novembra.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: