LEOTAR upisao i treći uzastopni trijumf | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

LEOTAR upisao i treći uzastopni trijumf

Izvor: Radio Trebinje | Datum:24.11.2019.

Košarkaši „Leotara“ ostvarili su i treću uzastopnu pobjedu u Ligi 12 Prvenstva BiH – Trebinjci su  pred svojim navijačima bili bolji od ekipe „Kaknja“ rezultatom 88:81.

Otvaranja utakmice nije obećavalo petu ovosezonsku pobjedu tima Mira Vukoja, a gosti iz Kaknja su pred kraj prvog perioda imali i +12.

U drugom periodu uslijedio je potpuni preokret domaćih, koji u trećem dolaze i do dvocifrene prednosti. Gosti se nisu predavali ni u nastavku, iako su sličnu seriju Trebinjci ponovili i sredinom posljednjeg perioda.

„Nismo dobro otvorili utakmicu, ušli smo pomalo letargično, ali smo drugu četvrtinu odigrali zaista dobro. Po sistemu 'toplo-hladno' igrali smo i u drugom poluvremenu, ali je na kraju to bilo dovoljno za pobjedu. Kakanj je zaista ozbiljna ekipa, mlada a igraju zajedno veoma dugo, i siguran sam da će mnogima napraviti probleme“, kazao je nakon utakmice plej domaćih Marko Rikalo.

Najefikasniji u domaćem timu bili su Dejan Šakotić sa 26 poena i Marko Rikalo sa poenom manje. Đorđije Ninković je upisao 14 poena.

Za Vladimir Aleksića, i ovu utakmicu odlučila je dobra timska energija. Da li će i narednu – u kojoj njegova ekipa gostuje „Mladosti“ u Mrkonjić Gradu – nije mogao da obeća, ali ne sumnja da će se njegovi saigrači potruditi da iskoriste svaku šansu za iznenađenje ako im se ukaže.

„Za sada smo napravili dobar posao, a za još veće ambicije bila bi potrebna još koja pobjeda na strani. Liga je ove godine dosta izjednačena i nema lakih utakmica. Idemo polako, iz meča u meč, a u svakom ćemo sigurno dati svoj maksimum“, kaže Aleksić.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: