Fenomenalni rezultati Let's Dance-a u Beogradu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fenomenalni rezultati Let's Dance-a u Beogradu

Izvor: Herceg tv | Datum:02.12.2019.

Prethodnog vikenda članovi Čirliding i plesnog kluba Let's Dance Nevesinje su učestvovali na Belgrade International Cheer Open 2019 takmičenju u organizaciji Čirliding saveza Srbije, kojima čestitamo ovom prilikom na fantastičnoj organizaciji i gostoprimstvu! Ovo je bilo zaista prelijepo iskustvo i druženje za pamćenje.

Na ovom takmičenju predstavili smo se sa devet koreografija od kojih su sve nagrađene medaljama, šest zlatnih, dvije srebrne i jedna bronza.

Cheer Solo kadeti-Tamara Lojpur 1. mjesto,
Cheer Solo juniori-Nataša Tamindžija 1. mjesto,
Freestyle Pom-Pon Duo juniori-Bojana Petković i Nataša Tamindžija 2. mjesto,
Hip-Hop Duo juniori-Ivana Munišić i Bojana Petković 3. mjesto,
Group Stunt kadeti 1. mjesto,
All Girl Group Stunt juniori 1. mjesto,
Coed Group Stunt juniori 1. mjesto,
Freestyle Pom-Pon Team kadeti 2. mjesto,
Freestyle Pom-Pon Team juniori 1. mjesto.

U okviru ovog takmičenja organizovana je Evropska Cheer Liga, gdje su naši sportisti osvojili drugo i treće mjesto u duo kategorijama i samim tim ostvarili bodove za izlazak na Evropsko prvenstvo koje će se održati u Veroni, Italija u julu 2020.

Ovakvi rezultati nam i jesu najbolja motivacija za dalje, ali i najbolji poklon nakon svih iscrpljujućih treninga. Drago nam je da smo opravdali povjerenje svih onih koji nas podržavaju i bodre.

Hvala prije svega našim roditeljima, opštini Nevesinje, RK Hercegovina, JZU Opštoj Bolnici Nevesinje, Nevesinjeputevi a.d. Nevesinje, Šumskom gazdinstvu BOTIN Nevesinje koji su nam omogućili odlazak na ovo takmičenje.

Hvala i svima vama koji ste nas bodrili putem društvenih mreža. Već sutra nastavljamo sa redovnim treninzima i pripremamo se za naredna takmičenja. Ove plesne sezone smo postavili visoke ciljeve, i već ih polako ostvarujemo. Za ovo su zaslužni naši članovi koji su podigli kriterijume i u kolekciju naših medalja dodali još ovih devet.
Na takmičenju je učestvovao velik broj sportista iz Srbije, BiH, Norveške, Grčke, Ukrajine, Mađarske



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: