Fantastična igra - Mijović: Najbolja partija, osjetio sam da me služi šut | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fantastična igra - Mijović: Najbolja partija, osjetio sam da me služi šut

Izvor: Srpska info | Foto: Srpska info | Datum:03.12.2019.

Stefan Mijović je srušio svoj Leotar! Trebinjac je u pobjedi Mladosti 102:85 ubacio 36 poena uz samo jedan promašaj iz igre (7/7 za dva, 4/5 za tri, 10/10 slobodna), te je imao šest skokova i osam asistencija.

Sjajni bek je odigrao možda i najbolji meč u karijeri i vodio je ekipu prema petom trijumfu.

– Odigrali smo zaista dobro timski, a saigrači su vidjeli da me služi šut. Zanimljivo je da sam prvi šut za tri poena promašio, a zatim sam pogodio sve ostale, što mi se nije desilo ni dok sam igrao u mlađim kategorijama. Ovo je moja najbolja partija u prvenstvu, vjerovatno i u karijeri. Bivši saigrači su mu dobro čuvali, ali sam pogodio dosta teških šuteva – istakao je Mijović.

Ipak, košarkaš Mladosti ističe da je najbitnije da se ekipa digla nakon lošijeg starta. Ekipa iz Mrkonjić Grada je ovom pob,edom došla do skora 5-3 i sad je među timovima koji se bore za plasman u Ligu za šampiona.

– Za mene je najbitnije da smo ostvarili važnu pobjedu. Vezali smo četvrti trijumf (tri u prvenstvu, jedan u Kupu) i sad smo opet u vrhu lige BiH sa željom da tu i ostanemo. Ova ekipa je vratila samopouzdanje i želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima jer smatram da imamo kvalitet, samo nam je trebalo vremena da se uigramo i priviknemo jedni na druge – dodao je Mijović.

Inače nakon utakmice Mijović se upravo sa košarkašima Leotara nakratko vratio u Trebinje.







Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: