Kup Republike Srpske: Mladost dočekuje Radnik | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Kup Republike Srpske: Mladost dočekuje Radnik

Izvor: Herceg TV | Foto: Ilustracija | Datum:11.11.2015.

Danas od 13:00 časova na programu su sve četiri utakmice četvrtine finala fudbalskog Kupa Republike Srpske, a jedini predstavnik Hercegovine koji je stigao do ove faze takmičenja je FK "Mladost" iz Gacka.


Fudbaleri Mladosti do četvrtine finala stigli su pobjedom protiv Napretka iz Donjeg Šepka 4:0, i boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv ekipe Kozare a na putu do četiri najbolje ekipe u najmasovnijem takmičenju u RS očekuje ih ekipa Radnika. Bijeljinci se trenutno nalaze u vrhu Premijer lige BiH, i pobjedama nad Podrinjem i Sutjeskom stigli su među osam najboljih ekipa u takmičenju.

Radnik je veliki favorit u ovom meču, a gatačka publika posle duže vremena imaće priliku da na svom terenu gleda jednu premijerligašku ekipu. 

U ovoj fazi takmičenja igra se samo jedan meč, a duel između Mladosti i Radnika na programu je danas od 13:00 časova na Gradskom stadionu u Gacku.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: