NEVESINJE I ZVEZDA PRIREDILI SPEKTAKULARNO VEČE SPORTA I HUMANOSTI | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

NEVESINJE I ZVEZDA PRIREDILI SPEKTAKULARNO VEČE SPORTA I HUMANOSTI

Izvor: radio nevesinje | Datum:17.12.2019.

U Nevesinju je večeras bio veliki praznik sporta, humanosti i prijateljstva. Sportski velikan iz Beograda Crvena Zvezda i Klub malog fudbala „Nevesinje“ odigrali su revijalno-humanitarnu utakmicu pred oko 700 gledalaca, a sav prihod od ulaznica biće uplaćen za Udruženje „Moja nada“ iz Nevesinja i liječenje djevojčice Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva.

Iako je rezultat bio u drugom planu u sportske vremeplove biće upisano Nevesinje – Zvezda 2:4. Strijelci za jesenjeg futsal prvaka Srbije bili su: Perić, Sarić, Rnić i Bosnić, a čast prvaka Republike Srpske odbranio je Pudar sa dva lijepa gola.

Crvena Zvezda ima pristalice širom svijeta, ali je ljubav Nevesinjaca prema ovom klubu ipak drugačija – velika, iskrena i vječna. To su večeras pokazale Delije u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ koje su koreografijom i navijačkim pjesmama napravile prelijep sportski ambijent.

Na poluvremenu utakmice nastupili su etno grupe „Simonida“ i „Sveti Dimitrije“ i Plesni i čirliding klub „Lets dens“, a velikim apluzom pozdravljena su djeca i vaspitači iz Udruženja „Moja nada.

NEVESINJE – CRVENA ZVEZDA 2:4 (0:3)

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 700. Sudije : Slavoljub Gogić, Zoran Soknić (I. Sarajevo). Strijelci: 0:1 Perić, 0:2 Sarić, 0:3 Rnić, 1:3 Pudar, 1:4 Bosnić, 2:4 Pudar.

NEVESINJE: Romović, Pudar, Prodanović, Miličević, Vučetić, Knjakić, Gutić, Radovanović, Vuković, Komlen, Šarenac, Pantić, Laketa, Glogovac.

CRVENA ZVEZDA: Perić, Rnić, Popović, Roksić, Brkić, Stanojević, Radmanović, Milosavljević, Čarapić, Sarić, Ratković, Bosnić.

Više fotografija pogledajte OVDJE.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: