Sportski direktor Zvezde o atmosferi u Nevesinju: Ovako snažnu emociju još nismo doživjeli | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Sportski direktor Zvezde o atmosferi u Nevesinju: Ovako snažnu emociju još nismo doživjeli

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:18.12.2019.

Sportski direktor KMF „Crvena Zvezda“ Boško Vasiljević nakon sinoćnje revijalno-humanitarne utakmice izjavio je da doček domaćina i atmosferu koju su priredili navijači u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ on i njegovi igrači još nisu doživjeli.

– Znali smo da Zvezda u Nevesinju ima veliki broj fanova, ali ovako iskrenu i snažnu emociju prema klubu do sada nismo imali priliku da osjetimo – istakao je Vasiljević dodavši da je tolika količina čiste ljubavi natjerala suze svim igračima.

Iz KMF „Crvena Zvezda“ uz izraze zahvalnosti poručili su nevesinjskom klubu malog fudbala i svim Nevesinjcima da je njihov klub otvoren da u svim segmentima bratski pomogne prijatelje u Nevesinju.

Poručili su i pristalicama crveno - bijele boje da su svjesni velike privilegije i odgovornosti nošenja grba Zvezde i da zato žele da naprave moćan kolektiv koji će igrati značajnu ulogu u Ligi šampiona naredne sezone.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: